სსიპ სურსათის ეროვნული სააგენტო

მენიუ

სურსათის ეროვნული სააგენტო გირჩევთ

სურსათის ეროვნული სააგენტო გირჩევთ

/ სააგენტოს სიახლე

სურსათის ეროვნული სააგენტო გირჩევთ, როგორ შევინახოთ, დავამუშავოთ და მოვამზადოთ სურსათი უვნებლად:

ხილი და ბოსტნეული კარგად უნდა გაირეცხოს გამდინარე წყალში (ხილისა და ბოსტნეულის გარეცხვამდე, აუცილებლად დაიბანეთ ხელები საპნითა და წყლით);

ჯვარედინი დაბინძურების თავიდან ასარიდებლად, გამოიყენეთ სხვადასხვა ფერის საჭრელი დაფები სხვადასხვა სურსათისთვის;

გამოყენების შემდეგ, დაფები გარეცხეთ და სუფთად შეინახეთ;სურსათის შენახვისას აცილებელია ტემპერატურული რეჟიმების სწორად დაცვა: ცხელი კერძების შეინახეთ მინიმუმ 60°C ტემპერატურაზე; ცივი კერძები შეინახეთ მაქსიმუმ 5°C ტემპერატურაზე;

კარგად დაამუშავეთ სურსათი თერმულადგანაცალკევეთ უმი ხორცი და თევზი თერმულად დამუშავებულისგან;

#სურსათისუვნებლობა

#სურსათისუვნებლობაყველასგვეხება

სურსათის ეროვნული სააგენტო გისურვებთ ჯანმრთელობასა და ბედნიერ ახალ წელს!